وبلاگی برای علاقه مندان نجوم
تبلیغات
<-Text3->
تاریخ : چهار شنبه 8 آبان 1392
نویسنده : مهدی

Space-Astronomy-Wallpapers-3640.jpg

Space-Astronomy-Wallpapers-552.jpg

Space-Astronomy-Wallpapers-555.jpg

Space-Astronomy-Wallpapers-558.jpg

  • افراد آنلاین :
  • ورودی گوگل :
  • تعداد کل مطالب :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید کل :

  • |
    امتیاز مطلب : 0
    |
    تعداد امتیازدهندگان : 0
    |
    مجموع امتیاز : 0
    تاریخ : چهار شنبه 8 آبان 1392
    نویسنده : مهدی

     

     

    بشر ماموریت های زیادی – هم ماموریت های روباتیک و هم ماموریت های انسانی – به منظور کشف اجرام آسمانی اطرافمان به آنسوی سیاره زمین داشته است. تحقیقات بی باکانه در بعضی موارد تصاویر گیج کننده و در بیشتر موارد تصاویر بسیار جذاب و تفکر برانگیزی را برایمان فراهم آورده است. در ادامه مقایسه ای از ده تصویر برتر تاریخ که از سیاره زمین گرفته شده است خواهیم داشت. 

     

     

     

    10- یک تصویر تمثیلی از بالا آمدن زمین. جزء اولین تصاویر در نوع خود می باشد. این تصویر زمانی که فضانوردان آپولو مشغول چرخش در نواحی دوردست ماه بودند توسط یکی از آنها گرفته شد. تصویر نمایش داده شده در این جا درست در همان فرم، جهت و زاویه اصلی می باشد. شما می توانید از همان زاویه ای که تصویر گرفته شده است به آن نگاه کنید.

     

     

     

     

     

    9- این تصویر رنگی از زمین در تاریخ 11 سپتامبر 1990 توسط فضاپیمای گالیله (Galileo) گرفته شده، زمانی که سفر سه ساله خود بسوی ژوپیتر را آغاز نمود. در قسمت پایین تصویر قطب جنوب دیده می شود و سپیده بر فراز اقیانوس آرام در حال بالا آمدن می باشد.

     

     

     

     

     

     

    8- این تصویر از زمین و ماه در یک فریم گرفته شده و اولین تصویر در نوع خود می باشد که تا کنون توسط یک فضاپیما تهیه شده است. این عکس در 18 سپتامبر 1977 توسط وویجر I ناسا (Voyager 1) و در فاصله 25/7 میلیون مایلی از زمین گرفته شده. به دلیل اینکه زمین چندین برابر روشن تر از ماه می باشد، در این تصویر با کمک تجهیزات کامپیوتری ماه به طور مصنوعی نسبت به زمین سه برابر روشنتر شده تا هر دو جسم به طور واضح دیده شوند.

     

     

     

     

     

    7- این تصویر مادون قرمز در عملیات روزتا (Rosetta) به مدیریت آژانس فضایی اروپا، در اوایل مارچ 2005 زمانی که در مسیر خود به دنبال ستاره دنباله دار Comet 67P/Churyumov-Gerasimenko بود تهیه شد. تصویر مذکور این شانس را به تیم روزتا داد تا تجهیزات خود را با یک جسم فضایی واقعی تنظیم کند و مطمئن شود که همه چیز به درستی کار می کند.

     

     

     

     

     

    6- در این عکس، فضانورد هاریسون اسمیت (Harrison Schmitt) خلبان مدول قمری آپولو 17، در کنار پرچم ایالات متحده به تصویر کشیده شده. این آخرین عملیات فرود بر روی ماه از سری پروازهای آپولو بود.

     

     

     

     

     

     

    5- کنترل زمینی مسنجر (MESSENGER) در 2 آگوست 2005 نه تنها مسیر فضاپیما به عطارد را هدایت و تنظیم نمود بلکه به تیم فضاپیما اجازه داد تا چندین مورد از تجهیزات و دستگاه های موجود بر روی آن را نیز تست کند. دوربین طوری طراحی شده تا قادر به اندازه گیری مواد معدنی که سطح عطارد را تشکیل داده اند، باشد. عکس سمت چپ، مرکب از سه باند، با استفاده از "تصویربرداری با چندین طول موج" گرفته شده و نواحی قاره ای را به رنگ قرمز نشان می دهد. که خود نتیجه بازتاب بالای پوشش گیاهی در این مناطق می باشد.

     

     

     

    4- دوربین MRO در 15 آگوست 2005 پس از گذشت سه روز و طی مسافتی بیش از 727000 مایل موفق به گرفتن این تصویر شد. مهمترین هدف این مریخ نورد، که به دست آوردن تصاویر کاملی در زمینه هواشناسی مریخی به طور روزانه بود، به تعویق افتاد تا در به دست آوردن اندازه گیری دقیق حساسیت تجهیزات به تیم علمی "تصویرگر رنگی مریخ" یا " Mars Color Imager" کمک نموده و عدم بروز تداخل و آلودگی در دوربین در طول پرتاب را برسی نماید.

     

     

     

     

    3- این تصویر توسط دوربین زاویه باز فضاپیمای کاسینی (Cassini) در 15 سپتامبر 2006، در فاصله 3/1 میلیون مایلی از زحل و حدود 930میلیون مایل از زمین گرفته شده. قمر انکلادوس (Enceladus) نیز در سمت چپ دیده می شود.

     

     

     

     

     

     

    2- این اولین تصویری است که تاکنون از سطح یک سیاره دورتر از ماه از زمین گرفته شده، این عکس توسط مریخ نورد تحقیقاتی اسپیریت (Spirit) و یک ساعت قبل از طلوع آفتاب در 63مین روز مریخی ماموریتش تهیه شد.

     

     

     

     

     

     

    1- در اینجا قسمتی از اولین "عکس فامیلی" از منظومه شمسی که در 1990 توسط وویجر I (Voyager 1) گرفته شده نمایش داده شده است. این تصویر از زمین در فاصله ای بیش از 4 میلیارد مایل گرفته شده. در این تصویر زمین تنها به صورت یک نقطه 12/0 پیکسل دیده می شود. کارل ساگان (Carl Sagan) یکی از اعضای وویجر چنین می گوید: "....نقطه ای تنها در کیهانی پوشیده در تاریکی. صحبت درباره پیچیدگی های بزرگ جهانی تاریک است. از دیدگاه من این نکته مسئولیت ما را برای برخوردی مهربانتر و مشفق تر نسبت به یکدیگر و نیز تلاش برای نگهداری و گرامی داشتن این نقطه آبی کم رنگ، تنها خانه ای که تاکنون شناخته ایم، تاکید می کند."

     

  • افراد آنلاین :
  • ورودی گوگل :
  • تعداد کل مطالب :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید کل :

  • |
    امتیاز مطلب : 0
    |
    تعداد امتیازدهندگان : 0
    |
    مجموع امتیاز : 0
    تاریخ : دو شنبه 6 آبان 1392
    نویسنده : مهدی

    گذر ایستگاه بین المللی از مقابل ماه

  • افراد آنلاین :
  • ورودی گوگل :
  • تعداد کل مطالب :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید کل :

  • |
    امتیاز مطلب : 0
    |
    تعداد امتیازدهندگان : 0
    |
    مجموع امتیاز : 0
    تاریخ : دو شنبه 6 آبان 1392
    نویسنده : مهدی

     

    برندگان چهارمین مسابقه بین‌المللی عکاسی زمین و آسمان معرفی شدند. این مسابقه که توسط TWAN و Dark Skies Awareness بنیان‌گذاری شده و عکس‌های گرفته شده باید هم‌زمان در بر دارنده آسمان و زمین باشند.
    آفتاب: محمود حاج‌زمان: برندگان چهارمین مسابقه بین‌المللی عکاسی زمین و آسمان با موضوعیت اهمیت آسمان‌های تاریک معرفی شدند. این مسابقه توسط TWAN و Dark Skies Awareness در سال 2008 / 1387 و به عنوان یک برنامه منطقه‌ای بنیان‌گذاری شد، اما در سال 2009 / 1388 و طی سال جهانی نجوم، به یک تلاش بین‌المللی تبدیل شد. در تمام عکس‌های شرکت‌کننده باید سبک عکاسی TWAN -که هم‌زمان در بر دارنده آسمان و زمین است- لحاظ شده باشد. در این سبک عکاسی نجومی، عناصر آسمان شب با پس‌زمینه‌ای از افق زمین به همراه یک نشان یا موقعیت مکانی برجسته ترکیب می‌شوند؛ سبکی که با نام عکاسی نجومی منظره‌ای نیز شناخته می‌شود. در این مسابقه، عکس‌ها در دو بخش «زیبایی آسمان شب» و «علیه نورها» مورد قضاوت قرار می‌گیرند. با هم عکس‌های برگزیده این دوره را تماشا می‌کنیم.



    رتبه دوم، بخش زیبایی آسمان شب: آسمان و زمین در این عکس عرفانی از کهکشان راه شیری به هم پیوسته‌اند؛ گویی‌که کهکشان در حال فرو ریختن در اقیانوس هند در نزدیک سواحل صخره‌ای جزایر ری‌یونیون است. برآمدگی مرکزی کهکشان ما، هسته اصلی کهکشان که حدود 30 هزار سال نوری از زمین فاصله دارد، به دلیل گازهای تیره و غبار موجود در یکی از بازوهای مارپیچی تا حدودی محو شده است. تفرشی در خصوص این عکس می‌گوید: «این عکس برنده که توسط لوک پروت گرفته شده است، صحنه‌ای از طبعیت ناب را بدون کوچک‌ترین اثری از دنیای مدرن به تصویر می‌کشد.»



    رتبه اول، بخش زیبایی آسمان شب: نیمرخ حقیر تماشاگر آسمان در مقابل عظمت قوس دوگانه کیهانی ساخته شده از کهکشان راه شیری و شفق شمالی، که زمین‌های یخ‌زده ایسلند آن را احاطه کرده‌اند، توانست رتبه اول این بخش را برای کورتسی استفان وتر به ارمغان بیاورد. بابک امین تفرشی، بنیان‌گذار سایت TWAN و از داوران مسابقه در خصوص این عکس می‌گوید: «این عکس پانورامایی ترکیبی از چهار عکس است که در آن، قوس شفق قطبی و راه شیری با گسترش مناسب در تصویر گویی در رودخانه و آبشار غرق می‌شوند.»



    رتبه اول، بخش علیه نورها: حتی با وجود نورهای خیره‌کننده سالزبورگ استرالیا که درون دره در حال درخشش هستند، پتویی از مه سرد همچون فیلتری در مقابل آلودگی نوری عمل کرده است و به ستاره‌های بالای کوه‌های اطراف اجازه چشمک زدن داده است. همچنین با وجود حضور ماه بدر در آسمان، صور فلکی زمستانی شکارچی و ثور و همچنین سیاره مشتری در آسمان خودنمایی می‌کنند. امین تفرشی در خصوص بخش بر علیه نورها می‌گوید: «عکس‌های این بخش نشان می‌دهند که آسمان پرستاره چقدر مهم و حیرت‌آور است و چطور زندگی ما را تحت تاثیر قرار می‌دهد، و همچنین نشان می‌دهد که مشکل آلودگی نوری تا چه حد بد شده است.»



    رتبه دوم، بخش علیه نورها: در این عکس پرتره‌مانند که زاک گرتر آن را گرفته است، درختی تنها در جوار دریاچه کانیون آریزونا زیر چتری از ستارگان آسمان صبحگاهی ایستاده است. برآمدگی نور مصنوعی موجود در عکس ناشی از حضور شهر کوچک گلوب است که در ترکیب با نورهای درخشان دریاچه، یک آلودگی نوری محلی محسوب می‌شود و امکان می‌دهد تا اغلب ستارگان آسمان دیده شوند. با این وجود، نورهای ساطع شده از کلان‌شهر فینیکس در فاصله حدود 50 کیلومتری محل چنان زیاد است که باعث محو شدن ستارگان کم‌نورتر در آسمان شده است. امین تفرشی می‌گوید: «آسمان شب بخشی اساسی از طبیعت ماست، و بشریت هزاران سال است که از آسمان پرستاره الهام می‌گیرد. اما اکنون دو سوم جمعیت جهان زیر آسمان‌هایی با آلودگی نوری زندگی می‌کنند، که به اندازه کافی تاریک نیست که بتوان کهکشان راه شیری را مشاهده نمود.»



    رتبه سوم، بخش زیبایی آسمان شب: همچون نیزه‌ای پرنده، این شهاب‌سنگ درخشان حین شیرجه زدن به درون آب‌های یخ‌زده خلیج پاتریشیا در کانادا، زخمی زیبا بر صورت آسمان سبز شده از تابش شفق قطبی ایجاد کرد. شانون بیلسکی در زمان مناسب و مکان مناسب حضور داشت تا بتواند این عکس جادویی را طی طوفان مغناطیسی اواخر ماه مارس / اوایل فروردین ثبت کند.



    رتبه سوم، بخش علیه نورها: به عنوان بخشی از جشن‌های انقلاب تابستانی، آتش‌بازی‌های عظیم خط‌الراس‌های کوهستان کالک‌کوگل اتریش را روشن کرده‌اند. به گفته عکاس این عکس، نوربرت اسپان، صدها سال است که مردم محلی ساکن آلپ انقلاب تابستانی را با برافروختن آتش‌های عظیمی در خط‌الراس کوه‌ها جشن می‌گیرند. وی می‌افزاید: «ما خیلی خوش‌شانس بودیم، چرا که در تعطیلات آخر هفته منهی به انقلاب تابستانی، بر خلاف حالت همیشه، آسمان منطقه صاف بود.»



    رتبه چهارم، بخش زیبایی آسمان شب: هم‌زمان که ماه درختان غان کوهی را در منطقه گروتف‌جورد شمال نروژی روشن می‌کرد، شفق سبزرنگ درخشانی نیز سراسر آسمان بالای سر آنها را روشن کرده بود. امین تفرشی می‌گوید: «شروع کردن عکاسی از چشم‌اندازهای شبانه با استفاده از دوربین‌های SLR آنالوگ کاری ساده و سریع است. اما آنهایی که قصد دارند تا به طور جدی به عکاسی نجومی منظره‌ای بپردازند، چالش‌های بزرگی در پیش رو دارند: رفتن به مناطق نامانوس، برنامه‌ریزی برای بودن در مکان مناسب در لحظه درست، و تلاش برای یادگیری نجوم کاربردی.»



    رتبه چهارم، بخش علیه نورها: در این عکس که همچون پلی کیهانی به سوی ستارگان به نظر می‌رسد، کهکشان راه شیری با شکوه تمام در پشت پل دریاچه رازول خودنمایی می‌کند. علی‌رغم آلودگی نوری شدید معدن قدیمی شهر گلوب آریزونا که یک سمت ابرهای کم ارتفاع منطقه را روشن ساخته است، ستارگان محو بسیاری نیز در این عکس نوردهی طولانی‌مدت دیده می‌شوند. امین تفرشی می‌گوید: «آلودگی نوری تنها یک مشکل نجومی نیست. این مساله همچنین اتلاف بزرگ انرژی است و همانند سایر اشکال آلودگی، اکوسیستم‌ها را مختل می‌کند و اثرات مضری برای سلامتی دارد.»



    رتبه پنجم، بخش زیبایی آسمان شب: نوامبر / آبان گذشته، خورشیدگرفتگی کلی باعث شد تا برای چند دقیقه طی روز، پتویی از تاریکی بر نواحی دورافتاده پورم‌پوراو در کوئینزلند استرالیا گسترده شود. گئوف سیمز که این عکس را گرفته است می‌گوید: «از این موقعیت عالی، ما قادر بودیم تا به خوبی پوشیده شدن سطح خورشید توسط قرص ماه را در این کسوف کم ارتفاع مشاهده کنیم؛ و ثبت این رخداد در مناطق بکر و دور افتاده استرالیا عظمتی دوچندان به آن بخشیده بود.» امین تفرشی در خصوص این عکس می‌گوید: «دلیل آنکه این عکس توجه داوران را به خود جلب کرد، خلق چشم‌اندازی نامانوس و خیال‌انگیز بود. همچنین این پدیده به طرز قدرتمندی طبیعت و نجوم را به هم پیوند می‌دهد.»



    رتبه پنجم، بخش علیه نورها: در این عکس نوردهی طولانی‌مدت در جوار پل گلدن‌گیت سانفرانسیسکو، نمایشی از ستارگان را می‌تواند دید که به دور ستاره قطبی در حال گردش هستند. ریک ویتاکر که این عکس را گرفته است می‌گوید: «علی‌رغم نورهای درخشان پل گلدن‌گیت و شهر سان‌فرانسیسکو، حسگرهای دوربین ما به گونه‌ای تنظیم شده بود که بتواند رد بیشتر ستارگان درخشان‌تر را ثبت کند.» به گفته امین تفرشی، علاوه بر ترویج آموزش نجوم و پررنگ کردن مساله آلودگی نوری، دیگر پیام مهم مسابقه که از تماشای تمام عکس‌ها از سراسر دنیا به ذهن متبادر می‌شود، این است که یک سقف واحد بر فراز سر تمام انسان‌ها گسترده است. وی می‌گوید: «در زیر این سقف، تمام ملل تنها یک خانواده واحد در یک خانه مشترک هستند. آسمان شب پلی است که می‌تواند ما را به هم نزدیک کند.»
  • افراد آنلاین :
  • ورودی گوگل :
  • تعداد کل مطالب :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید کل :

  • |
    امتیاز مطلب : 0
    |
    تعداد امتیازدهندگان : 0
    |
    مجموع امتیاز : 0
    تاریخ : دو شنبه 6 آبان 1392
    نویسنده : مهدی

    نیوزلند:

    تصویر ماه و مسجدی در امان پایتخت اردن :

    آریزونا، ایالات متحده :

  • افراد آنلاین :
  • ورودی گوگل :
  • تعداد کل مطالب :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید کل :

  • |
    امتیاز مطلب : 0
    |
    تعداد امتیازدهندگان : 0
    |
    مجموع امتیاز : 0
    تاریخ : دو شنبه 6 آبان 1392
    نویسنده : مهدی

    نوشه انصاری رسما بعنوان یکی از اعضای اصلی پرواز سویوز (  -9 TMA)  روز 18 سپتامبر2006   ازمرکز فضایی بایکونورواقع در قزاقستان بسوی ایستگاه فضایی بین المللی

    (  ISS ) پرواز کرد. او هم اکنون دراین ایستگاه بسر میبرد.

    همراهان اودراین سفر، مایکل لوپز آلگریا فضانوردی از ناسا و کیهان نورد روسی میخاییل تورین هستند.

    خانم انصاری که مدیر کل و یکی از موسسین شرکت Prodea Systems  است می گوید:

    " با دست یافتن به این آرزو که از دوران کودکی در سر داشتم،امیدوارم به جوانان سراسر دنیا بطور مسلم نشان دهم که هیچ محدودیتی برای آنچه که میخواهند بدست بیاورند وجود ندارد.".

    گفتگوی سایت پارس اسکای با وی

    مصاحبه اختصاصی رادیو نجوم با انوشه انصاری اولین زن فضاگرد 

    1)ما در هفته ی جهانی هوا و فضا قرار داریم و برای اینکه بتوانیم موضوع نجوم را بین مردم رواج بدهیم چه راه هایی را پیشنهاد می کنید؟

     

     

    من فکر می کنم  باید مسئله ی نجوم را یک مقدار از مسئله ی علمی بودن آن جدا کنیم و بتوانیم مباحث مهم نجوم را به صورت فیلم یا داستان طوری بیان کنیم که همه بتوانند به آن علاقه مند شوند و حالتی تفریحی هم داشته باشد .باید به صورت داستانی باشد که به آن کنجکاو شوند و بخواهند درباره ی آن بیش تر بدانند واین کار را می شود خیلی راحت انجام داد:  برای کودکان از طریق نمایش کارتون ها وفیلم هایی که برایشان جالب است وبرای افراد بزرگ تر از طریق فیلم و داستان هایی که متناسب با سنشان است.واین که نجوم مبحث جالبی است و کنجکاوی فرد را زیاد می کند وفقط باید آن را طوری بیان کنیم که مردم نسبت به آن کنجکاو و علاقه مند شوند.

    در حال حاضر ممکن است افرادی فکر کنند که مبحث نجوم خیلی سخت است و علاقه ای ندارند که راجع به آن چیزی بشنوند ولی همین را می توانیم با استفاده ازلغت های راحت طوری بیان کنیم که درک و فهمش برای همه راحت باشد.

     

    2)آیا می توانیم به آینده ی فضا و نجوم در بین مردم امیدوار باشیم؟

     

    صد در صد. از زمان های قدیم نجوم علمی مورد توجه و علا قه ی مردم بوده است و نجوم فقط یک مسئله ی جزئی نیست که یک قسمت کوچکی از زندگی ما باشد! مبحثی است که تمام زندگی انسان ها را در برمی گیرد چه از نظر فلسفی و چه از نظر علمی و برای همین فکر می کنم این چیزی است که همه به صورت فطری به آن علاقه مند هستند وبه جای اینکه از فرمول های سخت فیزیکی استفاده شود باید آن را طوری بشکافیم که همه بتوانند این مبحث را بهتر درک کننددر این صورت علاقه مردم به این مبحث خیلی بیش تر می شودو می توانند ارتباط بیش تری با آن برقرار کنند ودر ضمن طور دیگری که می توانیم آن را بیان کنیم این است که نشان بدهیم ارزشش چیست؟ نجوم و تحقیقات فضایی چه اهمییتی دارند؟ و همین طور چگونه تکنولوژی های آینده ی فضایی به بشریت خدمت می کنند؟ و چگونه باعث بهتر زندگی کردن انسان ها می شود؟

     

    3)در سال 2003 شما به همراه برادرهمسرتان جایزه ی 10 میلیون دلاری "انصاری اکس پرایز"را بنیان نهادید لطفا کمی راجع به آن توضیح بدهید.

     

    انصاری  اکس پرایز یک جایزه ی 10 میلیون دلاری بود که هر کسی از هر جای دنیا سفینه ی فضایی بسازد که آن سفینه بتواند حدودا تا 100 کیلومتری زمین پرواز کند و با موفقیت به زمین بر گردد و در عرض کمتر از دو هفته این سفر را دوباره انجام بدهد. بدون اینکه بیش تر از 10 درصد وزن این سفینه تغییر کند. و دلیل اینکه چنین مسابقه ای را بر گزار کرده بودیم این بود که بتوانیم مردم دنیا را تشویق کنیم راهی پیدا کنند برای سفر به فضا که این راه خرج کمی داشته باشد برای اینکه بزرگ ترین مشکل استفاده از تکنولوژی های فضایی و منابع فضا مخارج زیاد آن هاست و یکی دیگر از قوانینی که در این جایزه داشتیم این بود که هر گروهی که تصمیم دارد وارد این مسابقه شود نمی تواند هیچ رابطه ی دولتی داشته باشد یعنی نمی تواند هزینه ی کارهایی که انجام میدهد را از دولت بگیرد زیرا ما تصمیم داشتیم گروه ها به صورت شخصی این کار را انجام دهند و نشان دهند که توانایی انجام این کار را بدون کمک دولتی دارند و در سال 2004 فردی موفق به دریافت این جایزه شد و در حال حاضر شرکتی دارد این سفینه را به صورت بزرگ تری تولید می  کند وبین سال 2010و 2011 مردم می توانند بلیط بخرند و به یک سفر کوتاه فضایی بروند.

     

    4)سال پیش خانم آیرین شیوایی اولین بانوی ایرانی بودند که به قطب جنوب سفر کردند و حامی ایشان شما بودید؛انگیزه شما از این کار چه بود و آیا دلیل خاصی برای انتخاب او داشتید؟

     

    ما مسابقه ای برای کسانی که دوست داشتند به این سفر بروند برگزار کردیم؛خانم شیوایی و6نفر دیگر از به مرحله نهایی رسیدند.از آن ها خواستیم مقاله ای بنویسند که چرا به این سفر می روند ؛چه بهره برداری ای از این سفر خواهند کرد و چگونه تجربیات خود را به دیگران باز گو می کنند.سپس با تمام آنها مصاحبه کردیم و به نظر ما برنامه ای که خانم شیوایی داشتند از بقیه بهتر بود.از دلایل مهمی که در انتخاب او نقش داشت،این بود که به علت نوشتن مقالات مختلف برنامه های خوبی داشتند که بتوانند از این سفر استفاده کنند و تمام چیزهایی را که می آموزند با جوانانی که از طریق مجله نجوم یا طرق مختلف تجربه یشان را نشان دهند یا تقسیم کنند.

     

    5)باز هم به این کار ادامه میدهید که حامی علاقمندان نجوم شوید؟

     

    بله؛برای کمک به علاقمندان به نجوم ،برنامه های مختلفی داریم .مسابقاتی برگزار می کنیم و اشخاصی را انتخاب می کنیم .در حال حاضر بانوی دیگری را انتخاب کردیم که در برنامه ای تابستانی که یک دانشگاه گذاشته بود، شرکت کردند.

     

    6)و در آخر پیغام شما برای علاقمندان فضا ونجوم چیست؟

     

    تنها پیام من این است که مسئله نجوم مبحث مهمی است. چرا که فکر می کنم کلید راز وجود ما در فضا از این طریق به دست می آید. پس باید به تحقیقات ادامه دهند، سعی کنند ، از قوه تخیلشان استفاده کنند و به چیزهای غیر قابل تصور فکر کنند. چرا که نجوم علمی است که آنچه در موردش می دانیم ممکن است اشتباه باشد. یعنی هر چه بیشتر راجع به آن می دانیم تازه پی میبریم که به چه اندازه از آن نا آگاهیم. به همین دلیل یکی از جالب ترین مباحثی است که شخصا با این که سال هاست از دانشگاه و مدرسه خارج شده ام ولی آنقدر علاقمند هستم که به دانشگاه بازگشتم  تا فوق لیسانسم رادر این رشته بگیرم.به همین دلیل پیشنهاد می کنم که به تحقیقات خود ادامه دهند و از قوه تخیلشان استفاده کنند واز این بیم نداشته باشند که اگر با یک تئوری جدید بیایند، چون بر ضد تئوری دیگری است، کسی آن را باور ندارد.در حال حاضر نجوم مبحثی است که چیز هایی که ما می دانیم خیلی جدید است وهر چه بیشتر از آن در یابیم می فهمیم، هنوز از خیلی چیزها نا آگاهیم. برای همه آن ها امیدوارم که در این مرحله موفق باشند و من بی صبرانه منتظرم در مقالات بخوانم که چگونه جوانان ایرانی در این زمینه به کشف های جدیدی دست می یابند.

     

     

    درباره انوشه انصاری بیشتر بدانید :


    انوشه انصاری در سفر هیجان‌انگیز خود به فضا پرچم ایران و آمریکا را همزمان بر بازو دارد.

    انوشه انصاری در سال 1346 خورشیدی، در ایران به دنیا آمد. تا سن 16 سالگی در وطن زیست و سپس به همراه خانواده‌اش به ایالات متحده آمریکا هجرت کرد. سالهای پایانی دبیرستان را در آن کشور گذراند و سپس برای اخذ مدرک کارشناسی در رشته مهندس الکترونیک و علوم کامپیوتر وارد دانشگاه جرج میسون شد. انوشه بعد از پایان موفقیت‌آمیز دوره لیسانس برای کسب مدرک فوق‌لیسانس خود وارد دانشگاه جرج واشنگتن شد و مطالعات خود را در این دانشگاه ادامه داد. پس از اخذ مدرک کارشناسی ارشد در رشته مهندسی الکترونیک، انوشه برای کار به سراغ شرکتهایی چون MCI و COMSAT رفت و پروژه‌های موفقیت‌آمیزی را در آن شرکتها به سرانجام رساند. او چندین مقاله و دو پاتنت برای کار روی "عملگرهای اتوماتیک" و "گره‌های یک شبکه‌ بیسیم" دارد.او در حال حاضر مشغول طی کردن دوره‌ای در دانشگاه سوئین‌بورن می‌باشد تا بتواند دومین مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته ستاره‌شناسی دریافت کند.
    در سال 1994 میلادی مطابق با 1372 خورشیدی، انوشه به همراه همسرش حمید و برادر همسرش امیر انصاری شرکتی به نام تله‌کام تکنولوژی (TTI) را در تگزاس پایه‌گذاری کردند.

    این شرکت تأمین‌کننده تجهیزات مورد نیاز شبکه‌های کامپیوتری بود. این شرکت در سال 2000 توسط سونوز نتورک خریداری شد. انوشه انصاری در سال 2000 جایزه  نخست کارآفرینی ملی ایالات متحده آمریکا را به دست آورد. در سال 2001 مجله فورچیون انوشه را در لیست تاجران موفق ثبت کرد.

    بعد از فروش کمپانی TTI انوشه و همسرش شرکت دیگری به نام پرودی(Prodea) را پایه‌گذاری کردند. انوشه مدیر عامل و رئیس این شرکت است.  این شرکت با مشارکت شرکت ماجراجوییهای فضایی و آژانس فضایی فدراسیون روسیه، طرحی را جهت ایجاد ناوگانی از فضاپیماهای تجاری برای اعزام گردشگران به ارتفاعات زیرمداری در دست اجرا دارد. "کاشف ماجراجوی فضا" نام مناسبی برای این کشتی فضایی به نظر می‌رسد که قرار است قادر به حمل 5 مسافر به ارتفاعات زیرمداری باشد تا مسافران خوشبخت بتوانند گردی سیاره زمین و سیاهی فضا را برای دقایقی نظاره‌گر باشند. این فضاپیما قرار است با یک هواپیمای مخصوص تا ارتفاعی بالا برده شود و سپس برای دستیابی به ارتفاعات بیشتر از هواپیما جدا شده و موتورهای قدرتمند خود را روشن نماید. این هواپیما از فرودگاهی که به احتمال زیاد در رأس‌الخیمه واقع در کشور امارات متحده عربی ساخته می‌شود، پرواز خواهد کرد.

    انوشه از دوران نوجوانی به فضانوردی علاقمند بود و رؤیای سفر به فضا را در سر می‌پروراند. علاقه فراوان او سرانجام زمانی به بار نشست که فعالیتهای اقتصادی انوشه و همسرش ثروت فراوانی برای آنها به بار آورده بود. در سال 2004 میلادی مطابق با 1383 خورشیدی، خانواده انصاری (انوشه و برادر همسرش، امیر انصاری) 10 میلیون دلار جایزه برای نخستین پرواز فضایی غیر‌دولتی اختصاص دادند. این سفر می‌بایستی توسط یک فضاپیمای قابل بازیابی انجام می‌شد که قادر باشد حداقل سه نفر را به ارتفاعی بیش از 100 کیلومتر از سطح متوسط زمین (خط کارمن) رسانده و مجدداً به زمین بازگرداند. فضاپیما باید طوری طراحی می‌شد که در طی دو هفته بعد از نخستین پرواز موفقیت‌آمیز، قادر به تکرار آن باشد. «جایزه انصاری ایکس» در نهایت به  فضاپیمای کوچک «اسپیس شیپ وان»  با طراحی خلاقانه برت روتان تعلق گرفت.

    اما همچنان رؤیای سفر به فضا ذهن بانوی فعال و ناآرام ایرانی را به خود مشغول کرده بود. فعالیتهای فضایی اخیر به هیچ‌وجه او را آرام نمی‌کرد و اشتیاق دیدن زمین از فضا او را به سویی رهنمون کرد که اکنون تیتر نخست خبرهای فضایی دنیا را به خود اختصاص داده است. انوشه انصاری سرانجام دل به دریا زد و برای سفری هیجان‌انگیز به ایستگاه بین‌المللی فضایی ثبت‌نام کرد. این سفر که با کپسول فضایی سایوز تی‌ام‌آ صورت می‌گیرد حدود 20 میلیون دلار هزینه در بر دارد. ۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۵ (۸ مه ۲۰۰۶)، سازمان فضایی روسیه به طور رسمی اعلام کرد که انوشه انصاری بعنوان اولین زن گردشگر فضایی در یکی از پروازهای فضاپیمای سایوز که برای  بهار ۱۳۸۶ برنامه‌ریزی شده بود، به مدار زمین سفر خواهد کرد.


    سرنشینان کپسول فضایی سایوز TMA-9. به ترتیب از چپ به راست :
      .  انوشه انصاری، گردشگر فضایی
      .  میخائیل تیورین، فضانورد روسی
      .  مایکل لوپز، فضانورد آمریکایی

    ۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۵ (۸ مه ۲۰۰۶)، سازمان فضایی روسیه به طور رسمی اعلام کرد که انوشه انصاری بعنوان اولین زن گردشگر فضایی در یکی از پروازهای فضاپیمای سایوز که برای  بهار ۱۳۸۶ برنامه‌ریزی شده بود، به مدار زمین سفر خواهد کرد.

    اما شانس با انوشه بود تا نخستین توریست فضایی زن، زودتر از آنچه انتظارش را داشت به آرزوی خود برسد. ردصلاحیت پزشکی داوطلب ژاپنی، دایسوکه انوموتو، سفر انوشه را حدود 6 ماه به جلو انداخت(متن این خبر در "دانش فضایی"). انوشه قرار است در ۲۳ شهریور ۱۳۸۵ راهی ایستگاه بین‌المللی فضایی (ISS) شود. دایسوکه انوموتو که 35 سال دارد، ثروت خود را از راه تجارت اینترنتی به دست آورده است. او قبول کرده بود که با پرداخت 20 میلیون دلار و تحمل تمرینات سخت و فشرده  برای یک هفته به ایستگاه بین‌المللی فضایی (ISS) سفر کند. 

    در صورتی که سفر انوشه طبق برنامه انجام شود، وی اولین فضانورد ایرانی، اولین بانوی گردشگر فضایی و چهارمین توریست فضایی دنیا خواهد شد.
    انوشه انصاری در شرایطی راهی فضا می‌شود که طی چهل و پنج سال گذشته سفر به فضا تنها در انحصار شوروی سابق (روسیه)، آمریکا و به تازگی چین بوده است. تاکنون بیش از 440 نفر طی نزدیک به 1000 مأموریت فضایی از مرزهای فضا عبور کرده‌اند که نزدیک به 380 نفر آنها از اتباع آمریکا و شوروی سابق و بقیه از شهروندان کشورهایی همچون چکسلواکی، آلمان، ژاپن، بلغارستان، افغانستان، برزیل، انگلیس، کوبا، مجارستان، هند، مغولستان، لهستان، رومانی، اسلواکی، آفریقای جنوبی، اسپانیا، سوئیس، سوریه، بلژیک، اتریش، فرانسه، مکزیک، هلند، عربستان سعودی، رژیم اشغالگر قدس و مکزیک بوده‌اند که توسط فضاپیماهای آمریکایی یا روسی امکان سفر به فضا را یافته‌اند.

    اولین گردشگر فضایی یک میلیونر آمریکایی به نام دنیس تیتو بود که در سال 2001 نخستین بشری شد که با پول خود به فضا سفر کرد. بعد از او مارک شاتلورتس در سال 2002 و گرگ السون در سال 2005 به ترتیب عنوان دومین و سومین توریست فضایی را از آن خود کردند. اولسن نیز مانند انوموتو به دلایل پزشکی از سفر انجام شده در ژوئن 2004 بازمانده بود ولی سرانجام در سال 2005 به آرزوی خود برای نگریستن به زمین از فضا جامه عمل پوشاند. قبل از اولسن، یک خواننده آمریکایی به نام لانس باس کاندیدای سفر به فضا بود که به دلیل امتناع از انجام تمرینات سخت و فشرده قبل از پرواز از لیست گردشگران فضایی حذف گردید.

  • افراد آنلاین :
  • ورودی گوگل :
  • تعداد کل مطالب :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید کل :

  • |
    امتیاز مطلب : 0
    |
    تعداد امتیازدهندگان : 0
    |
    مجموع امتیاز : 0
    تاریخ : دو شنبه 6 آبان 1392
    نویسنده : مهدی

    ی

    چهارشنبه 2 آذر‌ماه سال 1390 ساعت 11:44 ق.ظ

    تصویر امروز عکس تعدادی از صورت های فلکی مشهور رو گذاشتم که کم کم بحث این صورت های فلکی رو تموم کنیم تو ادامه ببینیدشون

    تصویرعکس صورت فلکی شکارچی در مرنجاب

     

                   صورت فلکی شکارچی با یه کم دقت میبینید مانند انسانی هست که میجنگد

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    صورت فلکی خرچنگ

     

    پایینی دب اکبر خودتون که میشناسیدش؟(دب اکبر یا خرس بزرگ)

    یکی دیگه

     

     

    حالا دب اصغر(خرس کوچک)

    یکی دیگه

    بربرساووش(برنده سر گاو اگه اشتباه نکنم)

    img/daneshnameh_up/c/c0/sovarbersavosh.jpg احتمالا باید برنده سر غول باشه ۸۰درصد

    صلیب جنوبی

    تصویردیگه تابلو هست

    صورت فلکی مار انگلیسیش میشهSerpens اگه نتونستید پیداش کنید دنبال این کلمه بگردین

    پرونده:Serpens constellation map.pngفک کنم نقشه اونقدر بزرگ هست که پیداش کنین

     

    این عکاس ترک برای سازمان "دنیا در شب" (TWAN) کار می کند. هدف اصلی این گروه تولید و عرضه مجموعه ای از عکسها و فیملهایی از جذابیتهای آسمان است.
    مهر: یک عکاس آماتور خوش ذوق، عکسی از یک نمای بیابان لیبی تهیه کرده است که در آسمان این نما بیشتر صورتهای فلکی و کهکشان راه شیری را می توان دید.

    اگر شما در شهر زندگی می کنید حتما تاکنون فراموش کرده است که در بالای سر شما میلیاردها ستاره درحال درخشیدن هستند. صحنه هایی بسیار دیدنی که به دلیل آلودگیهای نوری شهرها ناپدید شده اند.

    در این راستا، یک عکاس آماتور اهل ترکیه به نام "تونک تزل" تصویری شگفت انگیز از آسمان شب در بیابان لیبی گرفته است که در آن می توان چکیده ای از آنچه که در تمام کهکشان راه شیری وجود دارد را دید.

    تونک تزل، این تصویر را 7 دسامبر گذشته یک ساعت پس از غروب آفتاب گرفته و تمام صورتهای فلکی را در آن مشخص کرده است.

    این عکاس خوش ذوق در این خصوص گفت: "من 6 تصویر با پانورامای 2 در 3 گرفتم و بعد با کمک یک نرم افزار پردازش عکس، این تصویر نهایی را ساختم."

    وی افزود: "پس از اینکه آسمان به اندازه کافی تاریک شد، راه شیری از راست افق جنوب غربی رویت شد. به خاطر آسمان پاک و شفافی که غروب می کرد توانستم نور منطقه البروج را به راحتی از چپ افق جنوب غربی مشاهده کنم."

    براساس گزارش دیلی میل، "تزل" که از سال 1992 عکاسی آماتور می کند اظهار داشت: "نیمه شمالی آفریقا زیباترین آسمان شب را دارد."

    این عکاس ترک برای سازمان "دنیا در شب" (TWAN) کار می کند. هدف اصلی این گروه تولید و عرضه مجموعه ای از عکسها و فیملهایی از جذابیتهای آسمان است.


    تصویر آسمان شب در بیابان لیبی


    در این تصویر تمام منطقه البروج مشخص شده است. برای مثال می توان صورتهای فلکی دلو، پگاسوس، عقاب، بربط، مارگیر، هرکول، قنطور، دم مار، کماندار، ماکیان، مرغ ماهیخوار و ... و همچنین سیارات عطارد، مشتری و اورانوس را مشاهده کرد
  • افراد آنلاین :
  • ورودی گوگل :
  • تعداد کل مطالب :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید کل :

  • |
    امتیاز مطلب : 0
    |
    تعداد امتیازدهندگان : 0
    |
    مجموع امتیاز : 0
    تاریخ : جمعه 3 آبان 1392
    نویسنده : مهدی
  • افراد آنلاین :
  • ورودی گوگل :
  • تعداد کل مطالب :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید کل :

  • |
    امتیاز مطلب : 0
    |
    تعداد امتیازدهندگان : 0
    |
    مجموع امتیاز : 0
    تاریخ : جمعه 3 آبان 1392
    نویسنده : مهدی

    دانشمندان دانشگاه ایست‌آنگلیا مدعی‌اند، شرایط قابل‌زیستن بر روی زمین برای دست کم 1.75 میلیارد سال دیگر ممکن خواهد بود.

    این یافته‌ها عمر قابل‌زیستن زمین را بر اساس فاصله این سیاره از خورشید و دماهایی که در آن‌ها آب مایع برای گیاهان وجود خواهد داشت، آشکارسازی کرده است.

    تیم تحقیاتی برای انجام مطالعه خود از ستارگان الهام گرفت و با استفاده از سیاره‌های تازه‌کشف‌شده در خارج از منظومه شمسی (سیارات فراخورشیدی) به عنوان نمونه‌های مورد مطالعه، پتانسیل این سیارات را برای میزبانی حیات بررسی کرد.

    این تحقیق که به رهبری آندرو راشبی از مدرسه علوم محیطی دانشگاه ایست‌آنگلیا صورت گرفت، از مفهوم «دامنه قابل‌زیستن» برای انجام تخمین‌های خود استفاده کرد.

    این تئوری بر فاصله سیاره از ستاره میزبان و دماهایی استوار است که در آن‌ها آب مایع بر روی سطح وجود دارد.

    محققان از مدل‌های تکامل ستاره‌ای برای تخمین پایان عمر قابل‌زیستن از طریق تعیین زمانی که در آن سیاره دیگر قابل‌زیستن نخواهد بود، استفاده کردند.

    آن‌ها تخمین زدند که زمین در جایی بین 1.75 تا 3.25 میلیارد سال دیگر قابل‌زیست نخواهد بود.

    پس از این نقطه زمین به "حوزه داغ" خورشیدی با دماهایی بسیار بالا وارد خواهد شد، به طوری که دریاها تبخیر می‌شوند. در این نقطه رویدادهای فاجعه‌آمیز و انقراض گرمایی برای تمامی حیات وجود خواهند داشت.

    این در حالی است که شرایط زیستن برای انسان‌ها و دیگر ارگانیسم‌های پیچیده بسیار زودتر از این زمان، غیرممکن خواهد شد.

    انسان‌ها حتی با افزایش کوچک دما دچار مشکل می‌شوند و در نزدیکی این انتها فقط میکروب‌های موجود در محیط‌های نامحسوس قادر به تحمل گرما خواهند بود.

    میزان زمان قابل‌زیستن بر روی یک سیاره از اهمیت فراوانی برخوردار است، زیرا نکاتی را درخصوص پتانسیل تکامل زندگی پیچیده در اختیار می‌گذارد. 

     

  • افراد آنلاین :
  • ورودی گوگل :
  • تعداد کل مطالب :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید کل :

  • |
    امتیاز مطلب : 0
    |
    تعداد امتیازدهندگان : 0
    |
    مجموع امتیاز : 0
    تاریخ : جمعه 3 آبان 1392
    نویسنده : مهدی

    کیهان پر از موجودات فضایی (قسمت دوم)

     

    جستجو برای یافتن حیات فرازمینی همچنان ادامه دارد. بسیاری از دانشمندان بزرگ به وجود موجوات فضایی یقین دارند و سالهاست که در تکاپو برای یافتن نشانه هایی از آنها دست به مطالعات گسترده زده اند.  در قسمت اول این مقاله ، برخی فاکتورهای حیات در سیارات فراخورشیدی را مورد برسی قرار دادیم. در ادامه به نکات مهمتری خواهیم پرداخت.

    در تعدادی از شبیه سازی هایی های کامپیوتری که در سال اخیر انجام شد ،(( دیوید اسپیجل )) از دانشگاه کرینتون کشف کرد که فاکتور هایی از قبیل حرکت چرخشی یک سیاره غیر قابل سکون و یا سرعت حرکت وضعی آن می تواند موقعیتی برای نگه داری آب و تامین حیات ایجاد کند. 

    هنگامی که این تغییر محوری با تغییر در سرعت حرکت وضعی ترکیب شد، تابستان های سیاره تا حدی گرم شدند که یخ موقتاً در قطبی از سیاره که به سمت ستاره ی میزبان بود آب شد. این آب مایع، تنها هنگامی در شبیه سازی های کامپیوتری به وجود آمد  که سرعت حرکت سیاره از زمین بیشتر شد . به علاوه به دلیل افزایش نیروی گریز از مرکز ، حرکت جریان هوا از قطبین به استوای سیاره ، مشکل تر شد.

      

    اسپیجل ، هم چنین دنیای بیابانی را طراحی کرد که قسمتی از آن قابل زیست بود . 90% این سیاره را خشکی و 10% آن را آب تشکیل می داد . با توجه به استاندارد های موجود ، تنها ناحیه نه چندان بزرگی که در نزدیکی استوای سیاره واقع بود ، قادر به نگه داری آب و میزبانی حیات بود . لیکن در نواحی دیگر سیاره ، تغییرات فصلی موجب منجمد شدن و یا به جوش آمدن آب در زمان های مختلف می شد. لذا در این حال ، آب مایع تنها در فصول بهار و پاییز موجود بود. اما از نظر دیوید اسپیجل و تیم تحقیقاتی او حتی چنین نواحی را نباید غیر قابل سکون نامید و آن را از گزینه ها حذف کرد.

     

    این تیم همچنین به این نکته دست یافتند که میکروب هایی بر روی زمین در حال زیست هستند که در دمای زیر 0 درجه شروع به دوباره سازی می کنند و شمار دیگری این عمل را در دمای بالای 100 درجه انجام می دهند. اما میکروبی که هر دو مورد را با هم تحت پوشش قرار دهد تا کنون کشف نشده است. با وجود اینکه این تیم بر این نکته اشراف دارند، اما امکان وجود هم چین میکروبی غیر ممکن نیست.

     

    فاکتور دیگری که اکنون به بررسی آن می پردازیم ، امواج گرانشی هستند.

    باید دانست که تنها چشمه ی امواج گرانشی که موجب ایجاد گرمای حیات می شود ، ستاره ی میزبان سیاره نیست.

    امسال تیمی با سرگروهی (( برایان جکسون )) از دانشگاه آریزونا  به بررسی این موضوع پرداختند که برخی از سیارات دارای منابع تولید گرمای درونی هستند. به علاوه این موضوع راجع به سیاره هایی با مدار های کوچک یا بزرگ صدق می کند. در هر حال این سیارات از جانب ستاره ی خود به سبب امواج گرانشی تحت کشش و فشار قرار می گیرند  ، این پدیده به نوبت خود اصطکاک لازم برای تولید گرمای درونی سیاره را میسر می سازد.

    تیم جکسون در حالی که  به بررسی سیاره های اطراف کوتوله های سرخ مشغول بودند، میزان این امواج گرانشی را برای سیاره های دیگری نیز بررسی کردند.

    در حالی که میزان این امواج گرانشی تا حد زیادی به جرم ستاره و سیاره بستگی دارد ، محاسبات این تیم نشان داده اند که ، قرار دادن مقدار زیادی امواج گرانشی در مدار سیاره باعث افزایش دما در سیاره شده که شرایط ذوب شدن یخ را در سیاره ی مورد نظر فراهم می کند.

    دمای بیشتر موجود در سیاره هم چنین باعث شروع فعالیت های آتش نشانی در سیاره می شوند و به دنبال آن ، سیاره به طبع میزبان اتمسفری ضخیم تر و در پی آن اثر گلخانه ای بیشتری خواهد بود. از این رو می توان لقب (( منطقه ی کلید طلایی )) را به آن اختصاص داد.

     

    موج ضربه های گرانشی برای سیاره های نزدیک تر ، بسیار قوی تر هستند.  برخی از این سیارات حتی ممکن است امواج گرانشی بیشتری از IO ( قمر مشتری) که به خاطر امواج گرانشی بسیار قوی مشتری دچار فوران های بسیار شدیدی در سطح خود می شود دریافت کنند. چنانچه این قمر قادر است سطح خود را هر 150 سال بازسازی کند. لذا فعالیت های آتش فشانی بر روی این گونه سیارات ، احتمال وجود حیات را بر روی آن ها غیر ممکن می سازد.

     

     نمایی خیالی از سفینه موجودات فضایی در District 9 ، بر اساس فیلم علمی تخیلی ساخته کارگردان مطرح سینما پیترجکسون

     

    با بیش از 300 سیاره فرا خورشیدی که تاکنون کشف شده اند ، و سیارات بیشتری که مطمئناً پس از این کشف خواهند شد. این گونه بینش های جدید به پژوهشگران کمک خواهند کرد  که در مورد سیاره های حذف شده از لیست (( کلید طلایی )) تجدید نظر کنند و در کاوش های بعدی خود ، اولویت های فراتری را مورد بررسی قرار دهند.

     

    بر خلاف انتشار فراگیر این دیدگاه های جدید ناظر بر فاکتور های سیارات قابل سکون ، هنوز افراد زیادی بر این باورند که این فاکتورها به کشف سیاره های میزبان حیات کمک نخواهند کرد. مطمئنا حقایق زیادی وجود دارند که هنوز از چشم ما پنهانند. حتی در مورد زمین ، (( جاناتان لویین ))  از دانشگاه آریزونا می گوید : (( به عقیده ی من ، ما هنوز حقیقتاً دلیل و چگونگی قابل سکونت بودن زمین و سیر تکاملی آن را در راه تبدیل به سیاره ای قابل سکون نمی دانیم )).

    او هم چنین اضافه کرد:  ((  تا زمانی که بر این حقیقت فائق نیاییم ، درست یا نادرست بودن هیچ کدام از این تئوری ها قابل پیش بینی نخوهد بود.))

     

    باید به خاطر داشت ، همیشه احتمال این وجود دارد که در جستجوی آب بر روی سیارات دیگر دچار اشتباه شویم .  با توجه به این نظریه های جدید ، می توان اشکال مرموزی از حیات را در پیش رو تجسم کرد. مثل شنا کردن در دریاچه ای از متان در سطح تیتان، قمر زحل!؟

    با این حال تیم لویین معتقند  احتمال وجود حیات در انواع شیمیایی مرموز در این مایع ها هم نباید از لیست جست و جوی ما حذف شوند.  جستجو برای حیات همچنان ادامه دارد...

  • افراد آنلاین :
  • ورودی گوگل :
  • تعداد کل مطالب :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید کل :

  • |
    امتیاز مطلب : 0
    |
    تعداد امتیازدهندگان : 0
    |
    مجموع امتیاز : 0

    آخرین مطالب

    /
    به وبلاگ عاشقان نجوم خوش آمدید

    <5000> افراد آنلاین :
    <4526> ورودی گوگل :
    <5023> تعداد کل مطالب :
    <500> بازدید امروز :
    <600> بازدید دیروز :
    <2563> بازدید این ماه :
    <196359> بازدید کل :